Η απόδραση των ονείρων σας είναι εδώ

Ανακαλύψτε τα Τζουμέρκα

Με αφετηρία το ξενοδοχείο «Ανάβαση», που βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ. από την κωμόπολη Πράμαντα, περιηγηθείτε στα  Τζουμέρκα με τη φημισμένη άγρια και εντυπωσιακή ομορφιά. Στην καρδιά της Ηπείρου, σε ένα από τα καλύτερα ορεινά  τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας.

Μοναδική Άνεση και Ζεστασιά

Ντυμένο με πέτρα, ξύλο και χαλκό, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, το ξενοδοχείο μας προσφέρει τη ζεστασιά της παραδοσιακής απλότητας και εξασφαλισμένη άνετη διαμονή στους επισκέπτες όλο το χρόνο.

Ανέγγιχτη Φυσική Ομορφιά

Τα Τζουμέρκα, ένα άσυλο παρθένας άγριας φύσης, παραδοσιακών ελληνικών χωριών και ζωής, θεωρούνται ο ιδανικός εναλλακτικός τουριστικός προορισμός. Με το ξενοδοχείο “Ανάβαση” σαν ορμητήριο, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τα αμέτρητα δάση, τα τοξωτά γεφύρια, τους παλιούς νερόμυλους, τα μοναστήρια, τα καλοδιατηρημένα μονοπάτια, να πιουν παγωμένο νερό από πέτρινες πηγές, να κάνουν ένα διάλειμμα δίπλα στους καταρράκτες.

Συναρπαστικές Δραστηριότητες

Ρομαντικοί περίπατοι, πεζοπορίες, ορειβασία, mountain-bike, ράφτινγκ σε εύκολες αλλά και δύσκολες διαδρομές, canoe-kayak, canyoning, παρατηρήσεις πουλιών, 4×4 σαφάρι σε δάση και βουνοκορφές. Υπάρχει κάτι για όλους όσους έχουν όρεξη για περιπλάνηση και περιπέτεια στην αδάμαστη ομορφιά των Τζουμέρκων.

Rafting στον Άραχθο/ Rafting in Arachthos

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Τζουμέρκων

Βραβεία & Κριτικές

“Μπορώ να πω ότι η εμπειρία που είχαμε ως οικογένεια ήταν καταπληκτική! Ταξιδεύω πολύ λόγω δουλειάς, αλλά ποτέ δεν ήρθα σε επαφή με τόσο φιλικούς ιδιοκτήτες. Μπορώ μόνο να πω ότι συνιστώ σε όλους αυτό το μέρος και ότι θα ξαναπάω κι εγώ οπωσδήποτε!”

Trip Advisor Travellers' Choice
2018 Πιστοποιητικό Διάκρισης από το Trip Advisor
Guest Review Awards 2017 Anavasi Mountain Resort 9.7 out of 10 Booking.com
Travel Myth top 20 4-star hotels in Ioannina

Η απόδραση των ονείρων σας είναι εδώ