Δραστηριοτητες

Ζήστε ανεπανάληπτες εμπειρίες στην παρθένα φύση των Τζουμέρκων

Παρακολούθηση πουλιών, 4x4 safari, περιηγήσεις στη φύση

Τα βουνά των Τζουμέρκων αποτελούν σημαντικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης, και προσφέρουν μοναδικές διαδρομές 4x4 αλλά και μοναδικές περιηγήσεις.

Rafting, canoe-kayak, canyoning

Απολαύστε τα πεντακάθαρα ποτάμια των Τζουμέρκων. Διασχίστε με rafting τον Άραχθο, την ωραιότερη διαδρομή στην Ελλάδα, ή αν θέλετε και πιο δύσκολες διαδρομές, όλες τις εποχές του χρόνου.

Πεζοπoρία, ορειβασία, αναρρίχηση, mountain biking

Μοναδικής ομορφιάς μονοπάτια, σε δάση, ποτάμια, φαράγγια και κορφές βουνών. Μπορείς να επιλέξεις το βαθμό δυσκολίας και διαδρομή που θα ακολουθήσεις .

Βιώστε τη Φύση

Περιηγήσεις

Κάθε σπιθαμή γης στα Τζουμέρκα προσφέρει σπάνιες στιγμές ψυχικής ευφορίας και συναισθηματικής ανάτασης…

Πεζοπορία

 Με ορμητήριο την  «Ανάβαση» περιστοιχισμένη από έλατα, κέδρα, βουνά, ποτάμια, γεφύρια και πηγές ο επισκέπτης έχει πολλές επιλογές πεζοπορίας.

Ορειβασία

Όταν οι μέρες δεν φτάνουν, το δίλημμα που αντιμετωπίζεις είναι «ποια βουνοκορφή να κατακτήσω πρώτη;». Της επιβλητικής Στρογγούλας, της Κακαρδίτσας, του Περιστερίου…

Mountain Biking

Αν είστε λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, επιλέξτε μικρές και μεγάλες διαδρομές με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας.

Παρατήρηση Πουλιών

Τα βουνά των Τζουμέρκων αποτελούν σημαντικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης και των πουλιών.

Οργανωμένες Δραστηριότητες

Στην περιοχή δραστηριοποιούνται πολλές καταξιωμένες εταιρίες οργανωμένων δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας σας μια εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα ορεινά σπορ, είτε αυτά είναι οικογενειακά είτε κάτι πιο extreme.

Rafting

Για τους λάτρεις του νερού, το ξενοδοχείο μας σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες οργανώνει ράφτινγκ στον Άραχθο και στο Καλαρρύτικο. 

Canyoning

Για τους τολμηρούς της περιπέτειας και των  Extreme sports η «πύλη του Παραδείσου «είναι το εντυπωσιακότερο φαράγγι στην Ελλάδα.

Αναρρίχηση

Η περιοχή προσφέρει αναρρίχιση βράχου, χειμερινή αναρρίχηση πάγου, αλλά και υποδομές αναρρίχησης σε ειδικό τοίχο.

4x4 Safari

 Αν θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια σε ένα συναρπαστικό 4×4 jeep safari, τότε επιλέξτε μια από τις πολλές διαδρομές στα Τζουμέρκα 

 

Συνεργάτες